INFORMATIE

EDPM dakbedekking

Een EPDM dakbedekking is een veelgebruikte dakbedekking voor platte daken. Het is een synthetische rubber gemaakt uit aardolie. De naam ‘EPDM’ is een afkorting voor Ethyleen, Propyleen, Dieën en Monomeer, de grondstoffen waaruit deze kunststof dakbedekking bestaat. EPDM dakbedekking gaat zo’n 50 jaar mee en is daarom een duurzame oplossing.

De drie grootste voordelen van EPDM
Geen naden, altijd waterdicht; EPDM wordt niet in stroken gelegd, maar bestaat uit één grote waterdichte rubberfolie. Enorme elasticiteit en UV-bestendig; er ontstaan geen scheuren of barsten wanneer deze dakbedekking wordt blootgesteld aan extreme weersomstandigheden zoals hitte en koude. Bovendien is EPDM-rubber volledig resistent tegen UV-stralen van de zon. Plaatsing zonder vuur, mogelijk op elke dakstructuur; dankzij de verschillende plaatsingsmogelijkheden, past EPDM op elke dakstructuur. 

Verbouw en renovatie

Het verschil tussen verbouw en renovatie
Verbouw
betekent het plaatsen en/of uitbreken van muren, het uitbreiden van woonruimte of een aanbouw plaatsen. Er worden zichtbare veranderingen aangebracht in onder andere vierkante meters. Er is dan sprake van van veranderen en uitbreiden. Bij renovatie is er sprake van herstellen en aanpassen aan de eisen van de huidige tijd. Dit kan op het gebied van brandveiligheid, duurzaamheid enzovoort. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van zowel oude als nieuwe materialen en technieken.
Wij kunnen onder andere de volgende projecten uitvoeren: het uitbreken of plaatsen van een keuken, het vervangen, dichtmaken of plaatsen van een kozijn, raam en/of deur.

Timmerwerk op maat
Bij verbouw en renovatie horen ook timmerwerken op maat. Hierbij valt te denken aan opbergsystemen op zolders, slaapkamers en bijkeukens. En het maken van een inbouw/inloop kast. Er kunnen ook andere projecten opgepakt worden, stuur hiervoor een e-mail zodat wij kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.